Gør selvforbedring bedre end Barack Obama

Jeg kan fortalle dig, at efter sa lang tid i orkenen har jeg ikke fundet noget sadant “noget”. Men det betyder ikke, at rejsen ikke har varet frugtbar.

I sine bedste ojeblikke har sogningen varet en pilgrimsrejse. En pilgrimsvandring med et skar af hellighed. Og i de sjaldne tilfalde ved jeg klart, hvad det er, jeg soger. Jeg vil gerne dele en historie.

For flere ar siden sponsorerede min mands firma en golfturnering for beromtheder.

Vi deltog, og jeg overraskede mig selv over, hvor stjerneforelsket jeg var! Isar fordi stjernerne var sportsfolk, som jeg knap nok kendte. Af dem alle var den flinkeste David Robinson fra San Antonio Spurs. Da jeg gik ved siden af ham, kom mit hoved kun til hans albue, men jeg syntes, at han var en blid kampe. Sidst pa dagen bad jeg, sammen med mange andre, om hans autograf. Da han gav mig papiret tilbage, stod der pa det hans navn og bogstaverne og tallene “Matthew 6:33”. Jeg overhorte nogen forklare, at han altid satter et vers fra Bibelen pa sine autografer – et forskelligt vers for hver person.

Na, men jeg er en person, der ikke tager tingene forgaves – jeg tror pa, at alt, hvad der sker, er en perfekt opsatning til vores vakst og laring. Sa jeg gik hjem og slog verset op. Da jeg laste det, fik jeg et af disse “pilgrimsojeblikke”(Lær mere om e adultfrinendfinder app review).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k

Matthaus 6:33Sog forst Guds rige og hans retfardighed, og alt dette skal ogsa lagges til jer(https://www.cosmopolitan.com/dating-relationship-advice/).

Releated

The Secrets of My Desire

I think I remember being a child and having it be that my desire was my world, in a sense. There was no division or hesitation. There was yes of course I want to do that! And wait where are we…oh I love this place too! And look at this thing over here, this is […]

Get the number, wait two days. Then call.

You have to know how to be a fast thinker and talker if you’re going to spend any time on the phone with her. Good source of wittiness can be found at maddox.xmission.com , Seinfeld, and ESPECIALLY from Family Guy. Pretty much things that take real world ideas and poke fun of them. Now, I’m […]